Imago & Uiterlijk

Als manager is het lastig om medewerkers te restylen. Een goedbedoeld kledingadvies wordt niet altijd in dank afgenomen en met bedrijfskleding is niet elke lichaamsvorm gebaat. Stijl & Imago geeft objectief advies aan uw medewerkers individueel.

Voorafgaand aan de workshop wordt het gewenste imago met u afgestemd in een intakegesprek. De sessie (per medewerker) is als volgt opgebouwd:

  • Eerste indruk analyse: vaak is iemand zich helemaal niet bewust van de indruk die hij/zij bij anderen achterlaat en de signalen die hij/zij verbaal en non-verbaal uitzendt. De imago-consulent van Stijl & Imago houdt uw medewerker op een respectvolle manier letterlijk en figuurlijk een spiegel voor en geeft tips en adviezen waar nodig.
  • Kleding- en kleuradvies: met de juiste kleding ziet iemand er stralender uit, voelt deze persoon zich zelfverzekerder en komt daardoor ook professioneler over bij relaties. Mochten er figuurproblemen zijn, dan worden deze bekeken en krijgt uw medewerker advies hoe deze te camoufleren en het accent op andere delen van het lichaam te leggen. De verkregen tips zijn voor de medewerker zowel zakelijk als privĂ© toe te passen waardoor de workshop als zeer waardevol wordt ervaren.

De workshop sluit goed aan bij bijvoorbeeld: reorganisaties van afdelingen, introductiedagen voor nieuwe medewerkers en bij de lancering van een nieuw logo of imago. De workshop duurt 1 dag per medewerker en vindt plaats op een locatie in overleg.

Prijs op aanvraag en afhankelijk van aantal deelnemers.